Agresión a un compañero de AMICU

Agressió a Cubelles per un vehicle no autoritzat que ocupava una plaça de mobilitat reduïda.

El passat dijous es va produir una agressió a la zona de pàrquing d’un supermercat a Cubelles, quan P.S.G, membre de l’Associació de Minusvàlids i Cuidadors (AMICU), entitat federada a ECOM, va voler accedir a una plaça reservada per a persones amb mobilitat reduïda que estava ocupada per un vehicle no autoritzat.

Quan la persona que estava ocupant il·legalment la plaça es va negar a retirar el vehicle, P.S.G. va trucar a la Policia Local, mentre la propietària del vehicle va telefonar al seu marit perquè es presentés al lloc dels fets.

Quan aquest va arribar es va produir una escena d’empentes i cops davant els agents de la Policia Local. P.S.G, va presentar la denúncia corresponent i va haver d’anar a l’Hospital de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú per tractar-se de diverses contusions.

Lamentablement aquesta és una escena que es viu sovint, derivada del buit legal que hi ha respecte a les places reservades a persones amb mobilitat reduïda als establiments privats, ja que els municipis no tenen cap jurisdicció, que recau exclusivament en mans dels propietaris dels establiments.

El Di@ri de la Discapacitat es va fer ressò d’un altre cas similar que va succeir a Terrassa i on va quedar clar que s’ha d’incidir per canviar la legislació per cobrir aquest buit legal que deixa les persones amb diversitat funcional en clara indefensió dels seus drets.

Agressió a Cubelles per un vehicle no autoritzat que ocupava una plaça de mobilitat reduïda

Uncategorized

Comments are closed.