Christian Martínez i Laia Caro baten els rècords de Catalunya de Slalom en cadira de rodes

Els atletes del club Joves Vicuven van superar les millors marques catalanes en les seves categories, dissabte a Lleida. Martínez va aconseguir rebaixar un rècord vigent des de feia 8 anys.

La tercera jornada puntuable de Slalom en cadira de rodes que es va celebrar dissabte a Lleida va ser doblement exitosa. A més de comptar amb 30 participants de 6 entitats diferents, el dia va ser especialment rodó per la Laia, el Christian i el Guillem.

La Laia Caro i el Christian Martínez, de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, van aconseguir batre els rècords catalans en les seves respectives categories. Caro va rebaixar la marca de la divisió absoluta WS3F fins als 39 segons i 14 dècimes. Per la seva banda, Martínez va batre un rècord que datava del 2009 en rebaixar fins als 22 segons i 75 dècimes la marca a divisió WS4M en categoria absoluta i júnior.

La gesta va ser doble per en Guillem Pérez, atleta de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física. Pérez, que participava a la divisió WS18, va aconseguir un nou rècord català i també espanyol, pendent d’homologació, amb un temps de 20 segons i 98 dècimes.

¡¡Bravo por Cristian!!

http://www.fecpc.cat/index.php/noticies/722-christian-martinez-laia-caro-record-catalunya-slalom-cadira-de-rodes

Uncategorized

Comments are closed.