El 10 de juliol arriba una nova edició de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

El proper 10 de juliol la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza la 23a edició de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, una activitat de sensibilització i participació per fer visibles els malalts d’esclerosi múltiple fent un bany col·lectiu a les piscines de tot Catalunya.

cartell-campanya-mullat-esclerosi-múltiple

A més del bany col·lectiu, i seguint la línia d’anys anteriors, el Mulla’t arriba també als supermercats durant tot el mes de juliol amb l’Oli OleAurum. Per cada ampolla d’aquest oli venuda, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple sense cost afegit pel consumidor. L’Oli del Mulla’t es pot trobar a supermercats com Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, Soli Discau, PlusFresc, Carrefour, El Corte Inglés i Valvi.

Aquest any també s’ha volgut sumar a aquesta campanya el Gremi de Restauració de Barcelona amb la Ruta del Pa amb Tomàquet, que cedirà una part del preu de la ruta a la lluitat contra aquesta malaltia.

Tots els fons recaptats durant la campanya del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” aniran destinats a la FEM per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple. una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central (SNC) mitjançant el sistema immunològic. Es tracta de la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves (entre 20 i 40 anys) i afecta de manera predominant el sexe femení.

L’entitat està realitzant durant tota aquesta setmana una crida de voluntariat per tal de donar suport a l’organització per participar en l’acte del proper dia 10. Els voluntaris faran, entre d’altres, tasques d’organització en les diferents piscines, informació general, venda de material i conscienciació sobre l’esclerosi múltiple.

El 10 de juliol arriba una nova edició de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Uncategorized

Comments are closed.