El director general de Transport i Mobilitat es compromet a fer millores al passeig de la Marina

En breu es farà una actuació d’urgència relacionada amb la salubritat de l’espai i, posteriorment, es treballarà amb els tècnics municipals en un projecte que endreci la zona.

visita-padrosa-redim-w450-h450

El director general de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, ha anunciat una actuació d’urgència a la zona portuària del Pg. de la Marina per millorar la salubritat de l’espai. Aquest ha estat el principal compromís del director en la visita de treball que ha fet el 29 de juny a Cubelles amb l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, el regidors d’Urbanisme i Medi Ambient, José M. Ardila i Josep Ma Hugué, i els representants de l’associació de comerciants de La Marina.

Padrosa ha visitat la zona i ha destacat la gran importància que aquesta té per al desenvolupament econòmic de la vila. A més, ha pogut constatar l’estat de deteriorament en què es troba la zona portuària, depenent de la Generalitat de Catalunya. Aquest estat contrasta amb la zona què el Ministeri de Medi Ambient ha senyalitzat nous itineraris de vianants amb camins de sauló per poder-hi transitar de manera que hi hagi una continuïtat en tota la façana marítima alhora que es permet la circulació i l’accés a la platja de Les Salines a les persones amb mobilitat reduïda. L’actuació de neteja de canyes i matolls, per tal que els problemes de rosegadors que hi ha a la zona s’eradiqui, es podria fer en els propers dies.

Una vegada es faci aquesta primera actuació d’urgència, el director de Transports i Mobilitat ha confirmat que es posaran a disposició dels tècnics municipals per tirar endavant algun projecte de condicionament de l’espai. Aquestes actuacions tenen a veure amb la visita feta a Barcelona el passat 4 de maig, en la qual Pedrosa va anunciar que el port esportiu no es construirà properament.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id5338/el-director-general-de-transport-i-mobilitat-es-compromet-a-fer-millores-al-passeig-de-la-marina.htm

Uncategorized

Comments are closed.