Xerrada sobre la Síndrome de Sensibilitat Central a Cubelles

El col·loquí s’emmarca en els actes vinculats al Dia Internacional dels Drets de les Persones amb Diversitat organitzat per l’Ajuntament de Cubelles i Amicu Cubelles.

fibromialgia

El col·loqui, que s’ha programat dijous 3 de desembre a les 19h al Centre Social CESIDE anirà a càrrec de Sonia Romero Nieto i comptarà amb l’assistència del regidor de Benestar Social, Joaquim Macià i Tetas.

La Síndrome de Sensibilitat Central (SCC) agrupa un conjunt de malalties com la fibromiàlgia, la fatiga crònica, el colon irritable, el dolor miofacial, la dismenorrea, la cistitis intersticial o la hipersensibilitat química múltiple, entre d’altres. Les persones que pateixen aquesta síndrome presenten, generalment, una simptomatologia comuna com el dolor, el cansament, l’insomni, el desànim o la dificultat per a concentrar-se. La concentració de casos de SCC s’incrementa en el cas de les dones.

http://xarxapenedes.cat/xerrada-sobre-la-sindrome-de-sensibilitat-central-a-cubelles/

Uncategorized

Comments are closed.