Cubelles celebra el Dia Internacional dels Drets de les Persones amb Diversitat

L’Ajuntament de Cubelles i l’associació Amicu, centrada en el treball a favor del col·lectiu de persones amb discapacitat física, commemoren el Dia Internacional dels Drets de les Persones amb Diversitat. Serà el dijous 3 de desembre a les 19.00 h. i enguany se centra en la Síndrome de Sensibilitat Central, malaltia relacionada amb processos com la fibromiàlgia i la fatiga crònica, entre d’altres.

fibromialgia-y-sindrome-de-fatiga-cronica-4-728-redim-w450-h450

L’acte tindrà lloc al Centre Social (carrer de Joan Roig i Piera, 3-5) i consistirà en una xerrada-col·loqui on hi participaran Sonia Romero Nieto, membre de l’Associació de Discapacitats del Garraf, i Joaquim Macià, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Cubelles. En acabar, s’oferirà una copa de cava a tots els assistents.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id5156/cubelles-celebra-el-dia-internacional.htm?utm_source=hootsuite

Uncategorized

Comments are closed.