Es redueix un 33% la tarifa del bus als hospitals de Sant Antoni i Sant Camil

Els nous bitllets senzills no integrats entraran en vigor a partir del 13 d’abril i beneficiaran Cubelles i Cunit.

sant-antoni-abat-foto-eix-diari-redim-w450-h450

El Servei Territorial de Transports de Barcelona va aprovar el passat 24 de març la creació d’un bitllet senzill no integrat que permeti el desplaçament des de Cubelles i Cunit als hospitals de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú i de Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

El nou bitllet inclou el viatge d’anada i tornada amb una limitació temporal d’un dia natural i podrà començar-se a adquirir a partir del 13 d’abril. Tindrà un preu unificat de 4 euros, el que suposarà un 33% de reducció respecte el preu actual que és de 6 euros i en el cas de Cunit la reducció serà del 50%, ja que actualment el preu del bitllet és de 8 euros.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id4989/reduccio-tarifa-bus-camils-sant-antoni.htm

Uncategorized

Comments are closed.