Primera Marxa per la Discapacitat al Garraf

7

En motiu del Dia Internacional de les Persones amb discapacitat el 3 desembre de 2014, l’Associació Pares Tegar Pro discapacitats del Garraf han organitzat un seguit d’activitats durant els darrers dies per sensibilitzar i integrar a aquestes persones. L’acte central de la campanya és la primera Marxa per la Discapacitat que se celebrarà aquest dimecres.

5

Amb el lema “DisCapacitat” >>>en marxa!”, volen aprofitar aquesta diada per sensibilitzar la comarca del Garraf, i promoure la presa de conciència, la integració d’aquestes persones i posar de manifest les seves necessitats i drets.

La Marxa s’iniciarà a les 17:30 hores de la plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú amb la Batucada Taboo al capdavant. Encapçalarà la marxa una persona amb discapacitat de cada població del Garraf acompanyada del seu alcalde o alcaldessa, també el director del Tegar, Joaquim Martrat, i el president de l’Associació Pares Tegar Pro Discapacitats del Garraf, Diego Delgado. El recorregut finalitzarà a la plaça de la Vila, on es procedirà a la lectura del manifest a càrrec de Ramón Soler.

http://xarxapenedes.cat/primera-marxa-per-la-discapacitat-al-garraf/

Uncategorized

Comments are closed.