Comunicat a Socis d’AMICU

COMUNICAT A SOCIS DE AMICU;

Aquest any celebrarem el «Dia Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat», juntament amb l’Associació Pares Tegar i la resta d’entitats de la Comarca.

Per a nosaltres és una gran iniciativa que donem suport.

Per aquest motiu vull convidar a tots els socis de AMICU a que el dia 29 de novembre, a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, a partir de les 10’00 hores, al fet que compartim amb la resta d’associacions comarcals que representen a les Persones amb Discapacitat.

I el dia 3 de desembre a les 17’30 hores a la Plaça del Mercat de Vilanova, a la 1a Marxa per la Discapacitat, on farem un recorregut pels principals carrers de Vilanova.

Us esperem el dia 29 de novembre a les 10’00 hores i el 3 de desembre

COMUNICADO A SOCIOS DE AMICU;

Este año celebraremos el «Día Internacional de los Derechos de las Personas con Discapacidad», junto con la Associació Pares Tegar y el resto de entidades de la Comarca.

Para nosotros es una gran iniciativa que apoyamos al 100%.

Por éste motivo quiero invitar a todos los socios de AMICU a que el día 29 de noviembre, en la Plaça de la Vila de Vilanova i La Geltrú, a partir de las 10’00 horas, a que compartamos con el resto de asociaciones comarcales que representan a las Personas con Discapacidad.

Y el día 3 de diciembre a las 17’30 horas en la Plaça del Mercat de Vilanova, a la 1ª Marxa per la Discapacitat, donde haremos un recorrido por las principales calles de Vilanova.

Os esperamos el día 29 de noviembre a las 10’00 horas y el 3 de diciembre

3

 

Uncategorized

Comments are closed.