¡¡ Impresentable noticia !!

De auténtica vergüenza. Una noticia más de un gobiernio que no se sostiene.

Para unos no hay dinero, para otros todo son alagos (delante de la prensa), porque detrás…

¿Para qué se ha creado el Banco de Alimentos de Cubelles?

Aquí os dejo la «IMPRESENTABLE» noticia de ésta semana:

L’Ajuntament i Càrites Parroquial signen un conveni de subvenció de 7.000 euros

8 d’octubre de 2014

L’import correspon a l’estalvi de les retribucions dels treballadors municipals en la vaga general de l’any 2010.

1

L’Ajuntament de Cubelles ha signat amb l’entitat Càrites Parroquial de la vila un conveni pel qual es cedeix a l’entitat local la quantitat de 7.006,05 euros per destinar-los a finalitats socials. Aquesta quantitat es desprèn de les retribucions generades pels treballadors municipals que van seguir la vaga general de l’any 2010.

Segons estableix el conveni signat, el Consistori es compromet a fraccionar el pagament en diverses anualitats fins el 2016, de manera que Càritas percebrà 4.113,52 euros (2014), 1.500 euros (2015) i 1.392,53 euros (2016).
L’acord signat també contempla que l’Ajuntament doni suport i assessorament tècnic i el servei per a les periòdiques recollides d’aliments. Per la seva banda, Càrites es compromet a canalitzar els ajuts amb aliments i ampliar el Banc dels Aliments així com coordinar-se amb els Serveis Socials municipals per donar un millor servei a la ciutadania i evitar la duplicitat d’atencions.

A l’acte de signatura van ser-hi presents l’Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, la regidora de Benestar Social, M. Lluïsa Romero, i el mossèn de la parròquia de Santa Maria, Joaquim Lluís.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id4881/l-ajuntament-i-carites-parroquial-signen-un-conveni-de-subvencio-de-7000-euros.htm

Uncategorized

Comments are closed.