Endesa comunica oficialment el tancament de la tèrmica de Cubelles

1

Endesa ja ha comunicat oficialment a la Generalitat de Catalunya el tancament imminent de la central tèrmica de Cubelles, segons ha confirmat la companyia elèctrica. La direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat ha rebut l’informe tècnic que avala la decisió empresarial i que argumenta que la central de fuel havia treballat al 3,23% de la seva capacitat en els tres darrers anys de producció. De fet, l’últim any, la producció total de la planta no havia arribat a superar el 0,17% de la seva capacitat global.

La companyia elèctrica vincula el tancament i desmantellament de les instal.lacions a la caiguda de la demanda, a l’excés de la competènica instal.lada i la reducció del forat tèrmic dins del mercat elèctric.

La direcció de l’empresa ja havia negociat amb el comité de treballadors el pla de tancament i desmantellament de les instal·lacions, que afecta una vintena d’empleats que seran reubicats en altres plantes de la companyia o prejubilats.

http://m.eixdiari.cat/doc.aspx?idDocument=49448

Uncategorized

Comments are closed.