200 infants de Cubelles rebran ajuda alimentària durant l’estiu

Del 25 de juny al 15 de setembre, l’Ajuntament, el Consell Comarcal i la Diputació, juntament amb la Creu Roja, Càritas i la col•laboració d’una empresa privada de distribució d’aliments, s’han posat l’objectiu de garantir com a mínim un àpat complet diari per als infants en situació de vulnerabilitat alimentària.

200 infants de Cubelles rebran ajuda alimentària durant l’estiu. Del 25 de juny al 15 de setembre, l’Ajuntament, el Consell Comarcal i la Diputació, juntament amb la Creu Roja, Càritas i la col•laboració d’una empresa privada de distribució d’aliments, s’han posat l’objectiu de garantir com a mínim un àpat complet diari per als infants en situació de vulnerabilitat alimentària. És l’alternativa a les beques menjador mentre les escoles estiguin tancades. La regidora de Serveis Socials, Maria Lluïsa Romero, ha explicat que gràcies als aliments aconseguits en l’últim recapte, més tot el que té el Banc d’aliments local, ara amb la inclusió dins d’aquest programa, Cubelles podrà garantir que tots els nens i nenes de la vila estaran ben alimentats.
Cubelles ha posat 10.000 euros per aquest programa i en rebrà 4.000 més per part del Consell Comarcal i la Diputació. L’ajuntament de Vilanova ha posat 40.000€ amb l’aportació de la fundació d’una entitat financera, el Consell Comarcal 20.000 euros i la Diputació 20.000 més. En total 90.000 euros per garantir àpats complets durant tot l’estiu. En el conjunt de la comarca mitjançant aquest programa s’atendran 1.500 infants. Segons ha informat el Consell Comarcal aproximadament 800 són de Vilanova, 200 de Cubelles, i 500 de Ribes, Les Roquetes, Sitges, Olivella i Canyelles.

http://www.radiocubelles.com/content/view/3052/1/

Uncategorized

Comments are closed.