La Generalitat escolta les reclamacions de Cubelles i posarà bus directe a l’hospital Sant Camil

 

 

1

La mesura arribarà a mitjans de setembre, juntament amb un bus ràpid que connectarà Cubelles amb Tarragona

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que a partir del proper 15 de setembre entrarà en funcionament un nou servei de transport públic entre Cubelles i l’hospital de Sant Camil. D’aquesta manera atén la

reclamació feta pels ajuntaments de Cubelles i Cunit, en el marc del Penedès Marítim, la Federació d’Associacions de Veïns i l’associació AMICU per millorar les connexions amb l’hospital de referència al Garraf.

El nou servei s’emmarca en una sèrie de mesures que la conselleria ha anunciat per millorar la connexió per transport públic al Garraf, el Baix Penedès i el Tarragonès. Així, el proper mes de setembre també es posarà en funcionament un nou servei de bus ràpid que comunicarà Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Calafell i Tarragona. L’anunci es va fer en el marc d’una trobada celebrada el 27 de maig al Parlament de Catalunya entre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i els alcaldes de Cunit i Calafell, Montserrat Carreras i Joan Olivella, respectivament.

El nou servei per carretera, que actualment s’està configurant, permetrà la comunicació ràpida entre aquests municipis de les comarques del Garraf, el Baix Penedès i el Tarragonès amb una velocitat comercial competitiva, ja que no farà parades des de Calafell fins a Tarragona.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id4786/la-generalitat-escolta-les-reclamacions-de-cubelles-i-posara-bus-directe-a-l-hospital-sant-camil.htm

En la reunió, el conseller Vila també va prendre el compromís de millorar les comunicacions amb l’Hospital Residència Sant Camil – Seu, de Sant Pere de Ribes, el centre sanitari de referència per a tota la comarca del Garraf. Aquesta millora de serveis entrarà també en funcionament el 15 de setembre i evitarà als usuaris dels municipis de Cubelles i Cunit haver de realitzar transbordament per acudir a l’hospital.

En paral·lel a aquestes mesures, el Departament de Territori i Sostenibilitat treballa en la redacció del Pla de Millora dels serveis de transport públic de les comarques del Garraf, Baix Penedès i Alt Penedès. Aquest pla, que s’està elaborant amb la participació dels consells comarcals i els ajuntaments implicats, permetrà disposar d’un mapa de la mobilitat en aquestes comarques, conèixer les seves necessitats i proposar millores.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id4786/la-generalitat-escolta-les-reclamacions-de-cubelles-i-posara-bus-directe-a-l-hospital-sant-camil.htm

Uncategorized

Comments are closed.