4.000 persones gaudeixen de l’11a Festa Inclusiva

Èxit de participació en totes les activitats dedicades a la inclusió social de les persones discapacitades

4

L’11a edició de la Festa per una Societat Inclusiva, i primera edició que es realitzava a Cubelles, va finalitzar amb un èxit de participació de tots els actes i activitats que tenia programada la jornada de dissabte.

La organització ha xifrat en més de 4.000 les persones que van acostar-se a la plaça del Mar a gaudir de l’ambient festiu i solidari que es va viure en una edició que ha batut rècords de participació també del col·lectiu de discapacitats en les actuacions musicals, números de circ… També van tenir molt bona acollida la cinquantena de tallers que es desenvolupaven al mateix espai: pintures, jocs i habilitats que van fer gaudir a petits i grans. A més, també hi havia molta concurrència als castells inflables i autos de xoc pneumàtics.

3

Grups de batucada, com els Novells de Cubelles, i de timbalers van amenitzar una jornada que va comptar em el pallasso local Pep Callau com a padrí de la festa i l’actuació de Pep Sala (membre fundador de Sau), la colla dels Falcons de Vilanova i l’actuació castellera dels Bordegassos de Vilanova.

A més, a nivell local també per primera vegada a la Festa inclusiva van participar-hi les llars d’infants i l’actuació de la colla de pastorets de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. Ràdio Cubelles també hi va ser present amb l’emissió en directe d’un programa especial recollint les impressions dels participants i els protagonistes de la festa.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id4763/4000-persones-gaudeixen-11a-festa-inclusiva.htm

Davant l’èxit de la Festa Inclusiva i gràcies al treball dut a terme pels seus organitzadors, col·laboradors i participants, la regidora d’Ensenyament, Maria Lluïsa Romero, ha fet pública la una carta d’agraïment.

Uncategorized

Comments are closed.