III Fira Medieval de Cubelles

Durant la propera Setmana Santa (18, 19 i 20 d’abril) es realitzarà la tercera edició de la “Fira de Medieval de Cubelles” al nucli antic.

1

Gràcies a la col·laboració de TRADI-CLUB Fem Festa Cultura Tradició es recupera aquest esdeveniment després d’un any de no celebrar-se. Els carrers del nucli antic acolliran novament parades artesanes de diferents productes, musics i teatre itinerants, trobadors, tir amb arc, tallers i atraccions per la canalla….

Una novetat d’aquesta tercera edició, serà la inclusió del comerç local, fruit de la col·laboració existent entre l’Associació d’Hoteleria i Comerç i la Regidoria de Dinamització Econòmica i Turisme. A l’igual que va succeir a la Fira de Nadal, el comerç local que ho desitgi podrà participar a la Fira.

Altra novetat, serà la data i la duració: Setmana Santa / 3 dies. Amb aquesta proposta es cerca aconseguir una major afluència durant un període d’afluència de visitants, aconseguint un entorn lúdic i festiu, amb la finalitzat de potenciar el comerç urbà i de proximitat.

Finalment gràcies a la col·laboració Grup d’Estudis Cubelles “Amics del Castell” es realitzarà la representació d’un fragment històric de la nostra vila a l’edat mitjana.

Horaris: Divendres 18 de 10:00 a 21:00h. Dissabte 19 de 10:00 a 23:00h Diumenge 20 de 10:00 a 21:00h

https://www.facebook.com/events/424225751047042/?ref_newsfeed_story_type=regular

Ubicació: Carrer Major, Colom, de l’Església, Anselm Clavé i Joan Roig i Piera, i les places de la Vila, Castell i del Centre Social.

Uncategorized

Comments are closed.