Cubelles connectarà amb autobús directe fins a l’hospital Sant Camil

Font: Ràdio Cubelles
dimecres, 04 desembre de 2013

1

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha confirmat que el departament ha estudiat les demandes dels ajuntaments per corregir el servei de transport de cara a l’any que ve.

Cubelles connectarà amb autobús directe fins a l’hospital Sant Camil. El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha confirmat que el departament ha estudiat les demandes dels ajuntaments per corregir el servei de transport de cara a l’any que ve. Ho ha fet en el marc d’una conferència titulada “El Garraf i el Penedès: infraestructures i competitivitat” organitzada pel Fòrum Econòmic i social del Garraf i que s’ha celebrat aquest dimarts al vespre a l’auditori de l’UPC de Vilanova.

D’entre moltes de les qüestions plantejades pel territori, en el cas de Cubelles cal destacar aquesta futura revisió del transport per poder arribar als hospitals comarcals. Així ho ha anunciat el conseller Santi Vila.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, també ha admès els problemes amb Rodalies i ha anunciat que estan treballant en un sistema de gestió de serveis que podria incorporar descomptes. Així i tot, el govern de la Generalitat no es planteja cap reforma de les tarifes actuals i s’han centrat en millores en la línia.

Una altra de les qüestions plantejades pel territori ha estat la de les rebaixes dels peatges de la c-32, que en general s’han calificat d’insuficients. Santi Vila ha defensat l’acord amb Abertis i ha recordat que el Teletac serà gratuït.

Tot i que Cubelles té diversos conflictes i demandes relacionades amb el Departament de territori i sostenibilitat, com ara la gestió de l’ACA en el cas del Foix, les connexions d’autobusos comarcals, l’enorme volum de trànsit de la C-31 pel mig del poble o les tarifes de Rodalies; cap polític local, ni del govern ni de l’oposició, va escoltar la conferència. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, tampoc hi va haver cap responsable polític cubellenc que es reunís amb el conseller Santi Vila en una de les seves poques visites a la comarca del Garraf.

http://www.radiocubelles.com/content/view/2612/1/

Uncategorized

Comments are closed.