5a Fira de Nadal

Del 14 de desembre de 2013 al 15 de desembre de 2013

2

La 5a edició de la Fira de Nadal de Cubelles comptarà amb un nou format i moltes novetats, fent un èmfasi especial en els més petits.

Enguany la Fira de Nadal es realitzarà durant tot un cap de setmana, passant d’un a dos dies, i comptarà amb més del doble de parades i firaires que l’edició anterior (130).

Una de les novetats és la inclusió del comerç local i de proximitat en aquest esdeveniment, al que s’han sumat més de 50 comerços, restauradors i associacions del municipi.

Per altra part, l’altra gran novetat és l’aposta per donar un caire totalment familiar a la Fira, potenciant les activitats als més menuts. Entre d’altres, cal destacar:

Comptarem amb una primícia al nostres país: una activitat lúdica infantil com alternativa a l’ús d’animals a fires (Plaça del Castell dissabte i diumenge) a càrrec de l’entitat proteccionista Refugi d’Animals del Vendrell. Compta amb animadors disfressats d’animals que realitzaran activitats i tallers per la canalla per sensibilitzar i educar en valors i respecte a la vida animal.
Des del planeta LOCK arriben els germans YIN – YANG directament del Club Super 3 que oferiran la seva actuació el dissabte, 14 de desembre a les 17h a la Plaça de la Vila.
Photocall amb el Pare Noël (Plaça del CSIDE) amb la col·laboració de Jardiland de la fotògrafa Laura Mato.
Zona infantil amb inflables gratuïts (Plaça del CSIDE).
Taller de titelles i mag (carrer Colom) dissabte i diumenge.
Caga Tió mòbil amb sorpreses per la mainada portat per un grup de pastorets entremaliats – Associació de Joves de Cubelles: dissabte i diumenge de 10:00 a 12:30 h i 16:30 a 19:00H.

Paral·lelament, la Fira de Nadal comptarà amb actuacions musicals del taller de música Pizzicato (Plaça de la Vila i carrer Cunit) dissabte i diumenge; una cantada de nadales a càrrec de la Coral Cor l’Espiga (davant de l’Església Diumenge 15 a les 12:00h); i rua de la batucada els novells (dissabte 12:00h i 16:00h i diumenge 13:00h).

Una altre novetat serà la zona de degustacions i pícnic (Plaça Jaume Marsé) amb parada de cervesa artesana, Xarcuteria Àngels, Pizzeria l’Explorer, Menjars Sibarita, Granja Kbe Kbo i Pollastres a l’ast Ferran.

APARCAMENT GRATUÏT A LA PLAÇA DEL MERCAT.

Agraïments a:

Firaires i comerç local, Associacions de Comerciants, Jardiland, Associació de Joves de Cubelles, Miró Grafic, Taller de Música Pizzicato, Cor l’Espiga, Batucada els Novells, Refugi d’animals del Vendrell, Fotògrafa Laura Mato, D-Gira.

Lloc

Nucli Antic – Eixample

Horari

Dissabte de 10:00 a 21:00h i diumenge de 10:00 a 20:00h

http://www.cubelles.cat/pl255/actualitat/noticies/agenda/id148/fira-nadal-13.htm

1

Uncategorized

Comments are closed.