Amicu reclama un autobús directe de Cubelles a l’hospital de Sant Camil

1

L’entitat celebrarà el 30 de novembre la Diada Internacional dels Drets de les Persones amb Diversitat amb una botifarrada.
L’Associació de Minusvàlids i Cuidadors Amicu reclama un autobús que vagi directe de Cubelles fins a l’hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes. L’entitat demana a l’Ajuntament que traslladi aquesta demanda a la companyia de transport. Segons ha explicat, Ernest Peso, de l’Associació Amicu si s’aconseguís aquesta millora, els usuaris estalviarien en temps. I ha dit que ara per recórrer 10 km de Cubelles a l’hospital de Sant Pere de Ribes es triga 1h i 30m.
D’altra banda, Amicu celebrarà el 30 de novembre la Diada Internacional dels Drets de les Persones amb Diversitat amb una botifarra per a socis i simpatitzants. Serà a la casa de la Tèrmica a l’avinguda Les Salines. El preu per als socis és de 3€ i per als no socis de 6€. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 20 de novembre al Centre Social on disposen l’entitat disposa d’un despatx, els dimecres, de sis a set de la tarda. L’entitat també ha programat pel 21 de desembre una sortida a la població d’Agramunt per visitar la seva fàbrica de torrons. I ha posat a la venta loteria de Nadal.

http://www.radiocubelles.com/content/view/2559/1/

Uncategorized

Comments are closed.