L’Ajuntament retirarà les pilones del Nucli Antic a partir de l’11 de setembre

Govern i ciutadania acorden evitar perjudicis en l’activitat i la mobilitat de la zona durant la temporada alta.

L’Ajuntament retirarà les pilones baixes del Nucli Antic instal·lades en la primera fase de remodelació d’aquesta zona a partir de l’11 de setembre, un cop finalitzi la temporada alta. El Govern ha arribat a un acord amb comerciants, veïns i entitats que vol evitar perjudicis en l’activitat econòmica i la mobilitat a la zona durant l’època estival.

El regidor d’Obres i Serveis, Pere Lleó, en una reunió celebrada al Centre Social el passat dimarts al vespre, també ha assegurat que “l’actuació no tindrà un cost afegit al pressupostat per a la primera fase de l’actuació”. Lleó ha explicat que per donar per acabades totes les feines al Nucli Antic encara queda completar algunes connexions de FECSA Endesa, però que això no s’allargarà més de tres setmanes.

Un cop resolt aquest impàs, serà la Brigada municipal la que s’encarregarà d’alguns retocs que augmentin l’accessibilitat de la zona, com ara un relleu en els passos de vianants per a les persones invidents. Aquestes bandes rugoses als passos de vianants començaran a instal·lar-se un cop l’empresa faci l’entrega de l’obra a l’Ajuntament. Lleó ha explicat que s’ha parlat amb l’Associació de Minusvàlids i Cuidadors (AMICU) d’aquesta actuació i que se’ls presentarà el model de banda rugosa pel que s’ha decantat la regidoria, fet que millorarà notablement l’accessibilitat del Nucli Antic.

http://www.cubelles.cat/content/view/4499/75/

Uncategorized

Comments are closed.