La substitució de les pilones s’endarrereix un mes més

b78845ff77451775f1aa9337046c531b

La substitució de les pilones baixes per unes de noves, al nucli antic, s’endarrereix un mes més. Segons ha explicat el regidor d’Obres, Pere Lleó, alguns problemes a l’hora d’obtenir els permisos veïnals per fer la connexió de la xarxa elèctrica de Fecsa han provocat aquest retard. Un cop això solventat, es podrà cedir la instal·lació a la companyia elèctrica i, posteriorment, fer el tancament definitiu de l’obra. Serà en aquell moment, d’aquí a un mes aproximadament si no passa res més, quan començaran els treballs de substitució, que finalment farà una empresa externa a l’Ajuntament, per un cost d’uns 5.000 euros.

http://www.diaridevilanova.cat/index.php?menu=fitxa&noticia=1962

Uncategorized

Comments are closed.