Les platges de Cubelles llueixen els distintius SICTED de qualitat turística

Les platges Llarga i de la Mota ja veuen onejar els distintius del SICTED. Les autoritats municipals, encapçalades per l’Alcaldessa, Mònica Miquel, i acompanyats per representants veïnals van hissar dissabte els distintius que certifiquen la seva qualitat turística.
L’acte es va iniciar per la platja de la Mota de Sant Pere, just al davant del carrer Josep Pla, on es va hissar el primer dels distintius. Un cop acabada la hissada, la comitiva es va traslladar al passeig Marítim, a la platja Llarga, on es va procedir a fer onejar el corresponent distintiu. Després, totes les autoritats i els representants veïnals van oficialitzar la possada en marxa de l’oficina de Turisme de la platja, que estarà oberta diàriament a partir de Sant Joan. Precisament, aquests dies s’està completant el procés administratiu de contractació del personal de l’oficina de turisme i d’informació a les platges.

Es reedita la bandera blava a la platja Llarga
Precisament, la Generalitat de Catalunya va anunciar ahir les platges que han rebut el distintiu de la bandera blava que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), en col·laboració amb Ports de la Generalitat, entre les que un any més està la platja Llarga de Cubelles.

En total, 90 platges i 24 ports catalans han obtingut per aquest estiu la Bandera Blava, un distintiu a nivell internacional que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, la informació i l’educació ambiental, els serveis i les instal·lacions, i al mateix temps exigeix per a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. Enguany s’incrementa en 3 el número de platges guardonades respecte l’estiu de l’any passat i es manté en 24 el nombre de ports amb aquest distintiu.

Durant l’estiu de 2012, prop del 98% de les platges catalanes han obtingut la qualificació d’excel·lent, segons dades de l’Agència Catalana de l’Aigua requisit indispensable perquè els ajuntaments costaners puguin sol·licitar la candidatura de Bandera Blava per a les seves platges.

http://www.cubelles.cat/content/view/4452/75/

Uncategorized

Comments are closed.