Es retiraran totes les pilones del nucli antic de Cubelles

d63f7ef7888abaca89ee72b168644e31

Les pilones baixes del nulci antic es començaran a treure tant bon punt es recepcioni l’obra, d’aquí a un mes aproximadament. Seran substituïdes per uns tubs alts i metàl·lics. La decisió, tot i que ja estava presa, arriba després de la reunió mantinguda entre l’equip de govern, AMICU i la Federacció d’Associacions Veïnals del municipi. Un informe de la Generalitat, demanat per AMICU, confirmava que les pilones baixes no s’adequen a la normativa d’accessibilitat i apunta que han de ser substituïdes. Les entitats es queixen que ningú no ho hagués previst abans, i del cost que això suposarà, com també lamenten els accidents que s’hi han produït.

http://www.diaridevilanova.cat/index.php?menu=fitxa&noticia=1512

Uncategorized

Comments are closed.