Festa benèfica d’AMICU, el 19 de maig

Els beneficis aniran a la secció infantil de l’entitat local de minusvàlids

El proper 19 de maig torna la festa benèfica organitzada per aficionats a les motos Harley Davidson. Com l’any passat, els beneficis aniran destinats a la secció infantil de l’Amicu, l’associació de minusvàlids de Cubelles. Aquesta vegada, però, s’ha decidit canviar-ne la ubicació i es farà a la plaça del mercat. La festa muntada per Jelmarkids comptarà amb una mostra de Harleys personalitzades i fins i tot alguna amb sidecar per tal que els nens hi puguin fer un tomb i sentir l’inimitable so del motor d’aquestes motos americanes.

També hi haurà atraccions inflables, servei de barra, sortejos de premis, carn a la brasa i actuacions musicals fins a les deu de la nit.
Una de les organitzadores de la festa benèfica, Kiara de Graaf, ha explicat que esperen més presència de persones de Cubelles que l’any passat.
Tots els beneficis que generi la festa aniran a parar a l’Amicu, i concretament a la seva comissió infantil. En l’última edició, la família de Graaf va aconseguir recollir 1.500 euros pels infants minusvàlids de la vila. Aquest any esperen incrementar aquesta quantitat.

http://www.radiocubelles.com/content/view/1457/1/

Uncategorized

Comments are closed.