AMICU demana participar en el ple

L’entitat vol aturar l’amenaça de desnonament d’una de les seves associades

L’Associació de Minusvàlids de Cubelles, AMICU, vol que l’amenaça de desnonament que pateix la seva vicepresidenta, Montserrat Roca, sigui tractada per ple. Per aconseguir-ho, l’entitat ha entrat una instància on demana fer ús de la paraula a la propera sessió que s’ha de celebrar dimarts vinent i exposar públicament la seva problemàtica. Montse Roca, que pateix una malaltia degenerativa, ha rebut una petició d’execució hipotecària de l’entitat financera General Electric Money Bank perquè sigui desnonada de casa seva.

Amicu va entrar la petició dimarts passat i, de moment, encara no sap si podrà fer ús de la paraula. Per tal que els seus representants puguin intervenir hauria d’haver algun punt del ple que estigués relacionat amb la matèria. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, el PSC ha entrat una moció referent a la dació de pagament que podria permetre la participació de l’Associació de Minusvàlids. El president de l’entitat, Luis Criado, volen que tota la ciutadania sigui coneixedora del seu cas.
El president d’Amicu, Luis Criado, assegura que la situació de Montse Roca i la seva filla Ariadna Miñambres és límit i reclama el suport de l’Ajuntament. Criado alerta que la salut de l’afectada se’n ressent perillosament.

L’entitat financera General Electric Money Bank reclama uns impagaments de la quota de la hipoteca de gairebé 300.000 euros. Des d’Amicu es recorda, no obstant, que Montse Roca ha anat pagant la seva part del deute i que, segons la sentència de divorci, el seu exmarit ha de pagar l’altra meitat.

http://www.radiocubelles.com/content/view/1452/1/

Uncategorized

Comments are closed.